Οριζόντιο μενού - MEGA

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ - ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) συνδιοργανώνουν τον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Το σχολείο μας. Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε». 
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και της Ομογένειας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών των μαθητών και μαθητριών είναι η Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
 Στο ηλεκτρονικό αρχείο παρέχονται πληροφορίες για τους στόχους του Διαγωνισμού και το υλικό (παραδοτέα) με το οποίο καλείται να συμμετέχει η κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης καθώς και ο τρόπος αποστολής του, τα κριτήρια αξιολόγησης, τα βραβεία που θα απονεμηθούν κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΕΚΕΔΙΣΥ (e-mail: info@ekedisy.gr – τηλ. 210 3250341) Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση (e-mail: edutv@minedu.gov.gr– τηλ. 210 344 3042).
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και χωρίς κόστος για το Δημόσιο.