Οριζόντιο μενού - MEGA

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ολοκλήρωση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων - Προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων 2015 – 2016

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ολοκληρώνονται τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκειά της. Για να πραγματοποιηθεί η Αποτίμηση των Προγραμμάτων και να εκδοθούν οι Βεβαιώσεις για τους εκπαιδευτικούς που τα υλοποίησαν, παρακαλούμε: 

να συμπληρωθεί:
το επισυναπτόμενο Ενημερωτικό Δελτίο Προϊσταμένου/ης, Διευθυντή/-ιας  Σχολικής Μονάδας έως την Παρασκευή 17 Ιούνη 2016 (Νηπιαγωγείων - Δημοτικών Σχολείων)

να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί που ανέλαβαν προγράμματα στο Σχολείο ώστε:
  • να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το  ψηφιακό Δελτίο Απολογισμού και Τεκμηρίωσης Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων έως την Δευτέρα 20 Ιούνη 2016 (διεύθυνση: http://goo.gl/forms/jbmsoGio2S2LK1WF2).
  • επιπρόσθετα, όσοι επιθυμούν έκδοση βεβαίωσης, να καταθέσουν και παραδοτέο υλικό για κάθε πρόγραμμα στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων από τη Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 30 Ιούνη 2016. Ταυτόχρονα με την κατάθεση του υλικού θα γίνεται και η παραλαβή των βεβαιώσεων.  
Επισημαίνονται τα εξής: 
  • Για κοινά προγράμματα τάξεων Δημοτικών Σχολείων που υλοποιήθηκαν από περισσότερους των πέντε (5) δασκάλων η φόρμα συμπληρώνεται και το παραδοτέο κατατίθεται ανά τάξη ή ηλικιακή ομάδα ενώ τονίζονται οι διαφοροποιήσεις της προσέγγισης.
  • Όσα προγράμματα συμμετείχαν στο «6ο Φεστιβάλ Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων» δεν θεωρείται απαραίτητη η κατάθεση επιπλέον παραδοτέου υλικού από τους εκπαιδευτικούς που τα υλοποίησαν.

Παρακαλούμε να  λάβουν ενυπόγραφα γνώση όλοι οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν σε Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2015 - 2016.