Οριζόντιο μενού - MEGA

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση ενδιαφέροντος Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ρεθύμνου για παραχώρηση ειδικών κουτιών καλλιέργειας μανιταριών "πλευρώτους"

Η εταιρία Culta Terra εδρεύει στο Ρέθυμνο, στην περιοχή Γιαννούδι και διαχειρίζεται την καλλιέργεια και την διάθεση φρέσκων μανιταριών και διάφορων προϊόντων με βάση το μανιτάρι. Μέσα σε δώδεκα θαλάμους παραγωγής και έναν συσκευασίας, πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση, η καλλιέργεια μανιταριών πλευρώτους και λεντινούλας, σε ποσότητα έξι τόνων περίπου ανά μήνα. 

Η εταιρία διαθέτει δωρεάν κουτιά καλλιέργειας "πλευρώτους" από ανακυκλωμένο χαρτί στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ρεθύμνου με σκοπό την αναγνώριση και την εκμάθηση από τους μαθητές του πιο απλού τρόπου καλλιέργειας των μανιταριών. Τα κουτιά των μανιταριών μπορούν να αξιοποιηθούν από τους εκπαιδευτικούς εμπλουτίζοντας τα προγράμματα ή τα μαθήματά τους. 
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες των σχολείων που ενδιαφέρονται να παραλάβουν στο χώρο τους κουτιά καλλιέργειας μανιταριών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπεύθυνη συμπληρώνοντας την φόρμα: https://forms.gle/7Mzi3GnXuEfpQfnj6 έως την Πέμπτη 23/01/2020